Kozijn van staal
Kozijn van staal

Je ziet het tegenwoordig vaak in woonbladen staan. Stalen deuren en kozijnen. Veel mensen hebben het idee dat je interieur dan meteen heel industrieel moet zijn. Dit is zeker niet het geval. Wij van Robuust van staal kunnen elk soort binnendeur voor u maken.

Mocht u een verfijnde stijl hebben in huis dan passen wij de deur aan op die wensen, maar als u toch van een industriƫle look houdt is dat geen probleem. U wenst en wij maken.

Alle deuren en kozijnen zijn gemaakt van een hoogwaardig kwaliteit staal wat bewerkt wordt zodat het eindproduct prachtig is. Al het staal zal een coating ondergaan waardoor niet alleen de look veranderd, maar ook de levensduur van het product.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@robuustvanstaal.nl

Ik wil weten wat mijn mogelijkheden zijn.

Verzend

Meer informatie?

info@robuustvanstaal.nl

Wij maken nog meer.

Naast stalen deuren kunnen wij nog vele andere producten leveren. Zo maken wij ook mooie houtkachels voor buiten, Tafels en stoelen voor binnen of stalen kunstwerken. Dit laatste kan in grote schaal gemaakt worden, maar natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onze tafels en stoelen worden met dezelfde kwaliteit en afwerking gemaakt als onze deuren. Dit zorgt weer voor een langdurig en onderhoud vrij bestaan. Met de meubels van Robuust van staal wordt uw huis stijlvol en tijdloos.