Houtkachel
Houtkachel
Houtkachel

De houtkachels van Robuust van staal zullen er voor zorgen dat uw zomeravonden nog langer gaan worden en uw koude avonden warmer zullen zijn. Onze kachels, gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit staal, zullen in elke tuin prachtig staan. En dankzij zijn tijdloze uitstraling zal u er niet snel op uit gekeken zijn.

De kachels ondergaan een proces van specifieke verwerking en speciale coating. Dit zorgt ervoor dat de kachels er prachtig uit komen te zien, maar ook dat de kachels een langere levensduur zullen krijgen. De coat laag geeft het materiaal kracht en een tijdloze uitstraling.

Verschillende mogelijkheden.

De houtkachels zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Of u nou houdt van vierkant, rond, hoog of laag bij de grond werkelijk alles is mogelijk! Heeft u liever een houtkachel en barbecue in één dan is dat ook nog een optie. Wij kunnen om de kachel een tafelblad creëren om zo de haardkachel om te toveren als gebruiksvriendelijke barbecue. Nog een voordeel van deze constructie is dat, wanneer u de kachel als houtkachel bij de tafel gebruikt, het vuur hoger is waardoor iedereen aan tafel profijt zal hebben van de warmte die hij afgeeft.

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn.

Verzenden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

info@robuustvanstaal.nl