Over Robuust van staal

Robuust van staal is ontstaan na vele jaren van werken in de metaalindustrie. De creativiteit werd opgelaaid en het verlangen naar het maken van mooie, tijdloze en robuuste producten begon te groeien. De vraag werd natuurlijk ook steeds groter waardoor de mogelijkheden oneindig werden. In de wereld van metaal ligt de focus niet direct op een verfijnde afwerking, maar daar waren wij het niet mee eens. Staal is namelijk zo mooi dat, met de goede afwerking, er een prachtig product ontstaat die in elk huis en interieur past.

Het begon met het maken van een houtkachel voor buiten en al snel bleek dit aan te slaan bij het publiek. Na een aantal kachels gemaakt te hebben kwam er een voorstel voor het maken van een kunstwerk wat ergens in de stad geplaatst zou worden. Een nieuwe uitdaging die wij met beide handen aangrepen. Dit bleek voor ons een verruiming te zijn van ons kunnen. En nu een aantal jaren verder is het assortiment zo uitgebreid dat er voor iedereen iets te vinden is.

Waar staan wij voor?

Diversiteit

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om van uw ideeën werkelijkheid te maken. Door de diversiteit van wat wij kunnen leveren zit er altijd iets tussen wat u mooi vindt.

Kwaliteit

Het staal waar wij mee werken is van een hoogwaardige kwaliteit. Zo kunnen wij optimale kwaliteit leveren aan onze klanten.

Uniek zijn

De stalen meubelen hebben een grote sprong gemaakt. Om op te vallen in de menigte vindt u bij ons unieke producten. Alles is mogelijk dankzij onze jarenlange ervaring!

Transparantie

Onze werkwijze is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Geen addertjes onder het gras, maar transparantie is waar wij voor staan!

Meer informatie?

info@robuustvanstaal.nl

kwaliteit

Houtkachel

Vincent de Groot

Klant
“Dankzij de mooie kachel die wij hebben laten maken door Robuust van staal hebben wij al heel wat lange zomeravonden buiten kunnen zitten. En het is ook nog eens een prachtig object om naar te kijken”